The journey begins…

ringen_startskott

So, this afternoon it was time again. This time for Jonas Lundqvist and me, and our new Lion & Griffin company member Ilia Slonski (who will join us in Kaliningrad) to conduct yet another amazing bicycle journey through the wilderness of Europe’s least and most visited places.

This time we will blog in English, some Swedish and maybe some Russian. Since the company is now multi-lingual and have followers from many nations.

We started off in our back alley, more precisely outside the shopping mall Ringen in south of Stockholm, and we biked to Nynäshamn (54,7 km) where we will take the ferry to Gdansk, Poland where we will drink “Gammelgdansk” and some local Gdansk beer.

We still have some time before the ferry leaves for Gdansk so we have made sure to drop by one of Sweden’s best breweries Nynäshamns Ångbryggeri for a few drinks, making sure to set the level of this trip right from the start.

Make sure to follow us and remember that your blog comments is like food to us. The more comments, the more blog posts!

11 thoughts on “The journey begins…

  1. FY SATAN SÅ HÄRLIGT.

    Kommer följa detta grekiskt/romerskt samt finskugriskt. Dessutom medelst kaka och stout en hel del. HOJJJ!

  2. Fan va kul! Kommer självklart också att sitta och maniskt refresha bloggen hela dagarna. Eller prenumerera med RSS, länken ligger ju där i sidfoten. Känner dock en viss oro för inläggs-kvantiteten (inte kvaliteten!), kan Joel ta på sig att hetsa på distans så att det blir nåt skrivet?

  3. Äntligen! Jag kände på mig att det var någon slags abstinens i mitt kretslopp. Håller själv på med sommarens stolpjagande – men det räcker inte. Sonen Joel underhöll den gångna helgen med styrkeprovet “Sjöstad X 3” (Hammarby…, Trondheim…, Oslo…). Så det passar perfekt in att få följa Ringen Riga.

    1. Heja grabbar. Jag följer också denna rafflande sommarföljetong så klart! Ha det gott. Hälsar Joels mamma

  4. En sommar utan skäggiga män på cykel är som att käka kolan med papperet på. Visst är det väl så man säger?

  5. Underbart! God tur. Engdahl, jag missade att ge dig barnpuder som hej då present. Ser fram mot bilder och att ställa frågor som bara ni på plats kan förklara.

Comments are closed.